Download Sigma Regnskab version 1.18

Du kan her hente filerne til Sigma Regnskab. Bemærk at du skal have Microsoft Access 2000 eller senere for at anvende programmet. Programmet er desuden også testet til at fungere med Microsoft Access 2007 under Windows 7.

Bemærk også, at der kun ydes hot-line hjælp i mindre omfang da programmet stilles gratis til rådighed. Det forudsættes således, at brugerne er fortrolige med bogføring fra andre regnskabsprogrammer.

Den seneste version er 1.18 build 26. december 2011

Bemærk: Sigma Regnskab fungerer kun med 32-bit udgaver af Microsoft Access 2010. Programmet fungerer ikke i 64-bit udgaven!

SigmaRegnskab.zip
Denne zip-fil indeholder selve regnskabsprogrammet, samt Word-skabeloner til fakturaer og debitor-breve. Bemærk at du skal udpakke filerne på din PC før programmet køres (der findes ikke længere en MSI fil).

SigmaRegnskab_x64.zip (på eget ansvar!, læs mere under bemærk)

Brugervejledning.pdf
Brugervejledningen til programmet i PDF format. Det er en god idé at gennemlæse brugermanualen inden du går i gang, for herigennem vil du kunne danne dig et indtryk af, om du kan forstå og bruge systemet eller om du hellere skal bruge et af de systemer på markedet, som der betales for, med hvor hot-line assistance er inkluderet i prisen.